Αποτελέσματα Κιναλ / Γεννηματά για Ερντογάν: Ελλάδα και Κύπρος να πιέσουν τη / Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .

Thetoc team published 05 δεκ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε.

Thetoc team published 05 δεκ. Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της ΚΕ του
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της ΚΕ του from newpost.gr
Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Thetoc team published 05 δεκ. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα .

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Thetoc team published 05 δεκ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το .

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Thetoc team published 05 δεκ.

Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . «Εκλεισε» ο Νίκος Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝÎ'Λ
«Εκλεισε» ο Νίκος Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝÎ'Λ from media.real.gr
Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων.

Thetoc team published 05 δεκ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .

Thetoc team published 05 δεκ. «Εκλεισε» ο Νίκος Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝÎ'Λ
«Εκλεισε» ο Νίκος Παπανδρέου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝÎ'Λ from media.real.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση . Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Thetoc team published 05 δεκ.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Προηγείται ο νίκος ανδρουλάκης με 37,09%, με καταμετρημένο το 84,17 των ψήφων. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σε πέντε από 9 εκλογικά τμήματα, σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Thetoc team published 05 δεκ. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η . Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν ψηφίσει σε όλη την π.ε. Στη δημοσιότητα έρχονται τα πρώτα αποτελέσματα από την εκλογική αναμέτρηση στο κιναλ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, με την καταμέτρηση .

Αποτελέσματα Κιναλ / Î"εννηματά για Ερντογάν: Ελλάδα και Κύπρος να πιέσουν τη / Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .. Με εντυπωσιακή προσέλευση των πολιτών που εκτιμάται πως ξεπέρασαν τους 270.000 σύμφωνα με πηγές της χαριλάου τρικούπη καταρρίπτοντας το . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Καθαρό προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη δίνουν τα αποτελέσματα . Thetoc team published 05 δεκ. Σε μάχη για τρεις φαίνεται ότι εξελίσσεται η .